Personlig udvikling - Sandplay

Meningsfuld terapi

A TIME TO LEARN – A TIME TO PLAY

SANDPLAY WORKSHOP

 

Velkommen til en workshop, hvor du får mulighed for at komme i god og nærværende kontakt med dig selv. Workshoppen starter med en introduktion til Sandplay som metode. Derefter udforsker vi vores liv og indre billeder af emner som Ro, Frihed, Kærlighed, Overskud, Balance...

 

Sandplay er en enkel kreativ og fri proces til at synliggøre dine indre billeder og ressourcer. Helt konkret foregår det i en sandkasse på bare 50x70cm. Der er en stor samling af figurer og symboler til rådighed. Ved at bruge din forestillingsevne og kreativitet, bygger du sammen med dit billede; bro fra det fysiske til det mentale, fra det ubevidste til det bevidste, og fra det nonverbale til det verbale. Ved at se tingene 'udefra', får du mulighed at få ny forståelse for dit følelsesliv og mentale tilstand med ressourcer og muligheder. Vi går til sandet og symbolerne med nysgerrighed og legende sind. Åbenheden vil give os tryghed til at udforske os selv og blive klogere.

 

Nogle gange, når vi forsøger at løse vores udfordringer intellektuelt, trækker vi os væk fra vores egen naturlige og intuitive evne til at heale. En af begrænsningerne ved samtale er, at det per definition sker i ord. Mange af de kampe, skuffelser og sår, vi har med os fra vores opvækst, er svære at beskrive, eller måske endda overhovedet at sætte ord på. Nogle gange når vi taler, har vi en tendens til at fortabe os i forsøget på at tænke det hele igennem. Sandplay hjælper til tune ind på din indre stemme.

 

Holdet har kun plads til 8 deltagere. Sammen med åbenhed for processen, giver det lille hold tryghed til at vi kan udforske os selv og blive klogere. Vi går til sandet og symbolerne med nysgerrighed og legende sind. Programmet vil balancere mellem på den ene side at være 'på' i Sandplay og på den anden side at se på resultaterne udefra. Her kan vi se, om der eventuelt kan være anledning til at justere lidt på prioriteterne i Livet :-)

 

Programmet vil balancere mellem at være 'på' i Sandplay og se på resultaterne udefra. Her kan vi se, om der eventuelt kan være anledning til at justere lidt på prioriteterne i Livet :-)

 

Giv dig selv denne gave, der med garanti vil give forståelse og masser af gode Aha-oplevelser.

 

Max. 8 deltagere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ring og hør hvornår næste workshop afholdes.

Vil du vide mere? 2072 2381

 

Tilmelding:

ole.eriksen@meningsfuld-terapi.dk

"Forelskelse"

Et sikkert sted at snakke om de svære ting.

 

Meningsfuld terapi - Ole Eriksen - Rødkælkevej 5 - 2600 Hvidovre - ole.eriksen@meningsfuld-terapi.dk - +45 2072 2381

CVR: 34160929