Kalender

Meningsfuld terapi

Din mentale rejseguide er for dig, der ikke nødvendigvis er i krise, men gerne vil holde dig i god form - mentalt. Naturen og det at opleve sammen med andre er væsentligt, når der sker noget med Din mentale rejseguide.

Der er altid centrale temaer i spil. Hvad betyder Selv-kærlighed for dig? Eller Tid til at Tilgive? Hvordan har du det med Ensomhed?

Kom med. Bliv en del af fællesskabet.

 

Din mentale rejseguide inviterer til...

 

* * * * * *

Konflikthåndtering

30/11 - 2018

 

Lær værktøjer til håndtering af konflikter. Over tre intensive dage lærer du at mægle og støtte andre i at håndtere konflikter. Meld dig til i dag.

 

Kurset giver dig viden og den praktiske træning, der er nødvendig så du efterfølgende kan fungere som en professionel mægler.

 

Derudover vil du også få styrket din egen personlige udvikling i forhold til at løse de konflikter, som du selv er en del af.

 

Nysgerrig? Så ring og spørg 2072 2381

Eller se mere her: http://meningsfuld-terapi.dk/uddannelse.html

 

 

 

* * * * * *

NLP Coach uddannelse - Hold 2019-1

25/1 - 2019

 

25. januar kan du starte på næste hold af Coach uddannelsen hos Din mentale rejseguide/Meningsfuld terapi. Det bliver et intensivt forløb, hvor du lærer kommunikation på højeste plan. Uddannelsen giver dig grundlag og færdigheder til at give professionel coaching, der kan få kolleger, klienter eller andre til at vokse.

 

Uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at arbejde seriøst med relationer og mennesker. Du er måske leder, konsulent, sælger eller behandler. Den kan også være for dig der vil starte en karriere som coach.

Du får både et teoretisk og praktisk fundament til at gå ud og gøre en forskel.

Du får redskaber til at hjælpe dig selv og andre til at trives og præstere bedre.

Du lærer at håndtere stress, så det ikke tager magten. Du lærer Positiv Psykologi. Du lærer effektive og konkrete værktøjer, du kan bruge i praksis fra dag ét. Dertil kommer nye erkendelser og indsigt i dig selv.

 

Nysgerrig? Så ring og spørg 2072 2381

Eller se mere her: http://meningsfuld-terapi.dk/uddannelse.html

 

 

 

 

Klippekort til

Fælles meditation

 

For kun 200,- kan du tage med til

5 Fælles meditationer!

(En gang om måneden - undtagen juli)

Individuelle terapisessioner er meget intensive og bringer ofte mange tanker og følelser frem. Af erfaring ved jeg, at mange i forbindelse med et terapiforløb oplever god støtte ved også at meditere jævnligt. Meditation kan hjælpe med at "grounde" følelserne og måske endda bringe nye perspektiver på problem-stillingerne.

Din mentale rejseguide

Der er altid centrale temaer i spil, når vi mødes på ture eller i workshops med Din mentale rejseguide. Hvad betyder Selv-kærlighed for dig? Eller Tid til at Tilgive? Hvordan har du det med Ensomhed?

Kom med. Bliv en del af fællesskabet.

Et sikkert sted at snakke om de svære ting.

 

Meningsfuld terapi - Ole Eriksen - Rødkælkevej 5 - 2600 Hvidovre - ole.eriksen@meningsfuld-terapi.dk - +45 2072 2381

CVR: 34160929