Forløb - Pakker

Meningsfuld terapi

SELVVÆRD

Individuelt forløb i 4 sessioner, der giver dig redskaber og styrker dit selvværd.

 

Du kan sagtens læse om selvværd og personlig udvikling i en bog, men du kan ikke læse dig til det. At få et bedre selvværd kan gøres ved hjælp af god vejledning, som gives i forløbet her. Så kan du efterfølgende fortsætte og bliver stærkere til at forstå og stå ved dig selv.

 

At være aktiv og holde sig i god fysisk form er godt, men det er også vigtigt at være mentalt klar til de udfordringer vi møder på arbejds-pladsen, i familien eller i parforholdet. I forløbet her arbejder vi med effektive værktøjer til håndtering af konflikter, gensidig forståelse, lytte for at forstå, respektfuld kommunikation og at sætte grænser.

 

Her er både fokus på gode resultater og selve processen, der leder dig og dine omgivelser igennem. At arbejde med begge sider giver glæde, nærvær og plads til, at du med dine styrker kan udfolde dine kreative og positive ressourcer.

 

Forløbet indeholder 4 sessioner med hvert sit tema: Historie, Selvrespekt, Selvtillid og Stolthed. Vi tager naturligvis fat i din situation og tilpasser indholdet, så du får det optimale udbytte.

 

Pris for 4 sessioner: kr 2250,00

Bekymringer eller Angst

Forløb til dig, der kæmper med uro, bekymringer eller egentlig angst.

 

Oplever du hjertebanken, fornemmelse af åndenød, trykken i brystet, kvalme eller uro i maven? Måske svimmelhed eller frygt for at blive sindssyg? Har du koncentrationsbesvær, vanskeligt ved at slappe af eller

besvær med at falde i søvn?

 

I trygge og fortrolige samtaler arbejder vi med din livssituation og de udfordringer, du står med eller har stået med. Du vil lære øvelser og teknikker, der hjælper dig til at spænde af. Du får konkrete strategier til at håndtere angsten. Vi vil arbejde på at bryde de uhensigtsmæssige tanker og reaktioner, der gør, at dine bekymringer eller angst udvikles. Vi vil finde ressourcer til at møde det, du er bange for.

 

I de 4 sessioner:

- Tankernes kraft. Skal de styre dig? Eller skal du styre dem?

- Redskaber til at slippe de kaprende følelser

- Vi finder din power og troen på, at du kan selv, finder dine styrker og indre ressourcer

- Du lærer at finde muligheder og løsninger herfra.

Pris for alle 4 sessioner: kr 2250,00

 

MENING

Individuelt forløb, der hjælper dig til at finde mening i dit liv.

 

Begrebet mening hører til de mest centrale størrelser i den menneskelige tilværelse. Ingen ønsker et dårligt liv - ingen ønsker et liv uden lykke. Men hvad vi ønsker, og ikke mindst, hvad der giver os mening, er vi ofte uvidende om eller usikre på.

 

Ind imellem gør vi os alle overvejelser over, hvad det hele skal til for, og om der overhovedet er en mening med livet og tilværtelsen. Den mulige oplevelse af meningsfuldhed kan derfor rumme en vis distance eller refleksion.

 

I forløbet arbejder vi med din mening, hvad der er værdifuldt for dig at bruge tid og energi på. Vi ser på, hvor og hvornår er du afhængig af andre - og hvornår kan du være din egen lykkes smed.

 

I de 4 sessioner ser vi på:

  • Hvad der er vigtigt for dig?

Hvad betyder virkelig noget?

  • Hvad giver og hvad tapper din energi?
  • Hvem er vigtige i dit liv?

Hvordan får du frugtbare relationer?

  • Din mission, din mening!

 

 

Pris for alle 4 sessioner: kr 2250,00

Ensomhed

Tal om det! Det kan f.eks. være med en terapeut eller en anden, som du har tiltro til, og som kender dig rigtig godt.

 

Find en, der ikke er viklet for meget ind i din situation og derfor kan hjælpe dig med at se på din situation fra andre vinkler.

 

Ensomhed er en følelse. En følelse, der gør rigtig ondt. Den hænger sammen med at føle sig forladt og af ikke at høre til. Du kan sagtens være alene, uden at føle dig ensom. Du kan også sagtens føle dig ensom, selvom du er omgivet af mange mennesker.

 

Måske oplever du, at det er skamfuldt at tale om, at du er ensom. Det kan være meget svært at være i oplevelsen og at begynde at dele den med andre. Det bliver en negativ spiral, hvor du risikerer at opgive forsøg på at bryde følelsen. I dette forløb kommer du til et særligt fortroligt sted, hvor du kan dele tankerne om ikke at være god nok, og om at der måske er noget galt med dig.

 

Hvis du er ensom, så er det vigtigt, at du finder modet til at arbejde med og tage din følelse af ensomhed alvorligt. Det kan du få hjælp til! Du kan arbejde med dig selv og med din følelse af ensomhed igennem terapi. Her vil du samtidig få styrket dit selvværd og troen på, at du er ok.

 

• Ensomhed – Vi ser på hvad den består af, og hvor den kommer fra.

 

• Hvad ønsker du dig allermest? Hvad er det vigtigste for dig i forhold til ensomhed?

 

• Få taget de første skridt. Find modet, kræfterne og troen på at ensomheden hører til i fortiden.

 

• Det næste skridt. Hvad skal være anderledes fra NU af?

Pris for alle 4 sessioner: kr 2250,00

 

SORG og TAB

"Man kan kun overvinde sorgen ved at gå igennem den, gå gennem hele processen, skridt for skridt." M. Davidsen-Nielsen

 

Ingen kan gennemleve sorgen efter andres tab - den må vi selv gå igennem. Følelser som savn, vrede, afmagt, ensomhed og frustration er nogle af de kraftige følelser, der kommer og er helt normale i enhver sorg og ved ethvert tab.

 

Når vi tænker på tab, er det naturligt at tænke dødsfald. Det er imidlertid de samme følelser, tanker og oplevelser, der dukker op i forbindelse med for eksempel skilsmisse eller fyring.

 

Midt i en sorg er det meget vigtigt og nødvendigt at forholde sig til og udtrykke det, der er sket. Det kan man gøre på mange måder. I forløbet finder vi frem til de helt rigtige for dig.

 

Sorgen efter et tab kan ikke nødvendigvis bearbejdes i fire sessioner. Men du kan få viden og redskaber til at klare den svære tid, og dermed hjælp til at komme igennem.

 

I de 4 sessioner ser vi på:

  • Sorgens faser
  • At håndtere de svære følelser
  • Redskaber til hverdag og fest
  • At klare livet fra nu af

 

Pris for alle 4 sessioner: kr 2250,00

'Knas i familien'

Jeg glæder mig til at se dig og din mor/far/søskende/partner til et forløb, hvor der er fokus på at løse og komme godt igennem de problemer og udfordringer, I kæmper med.

 

Støder I sammen igen og igen? Er du led og ked af det og trænger til at komme videre? Skal der mere solskin i jeres relation? Er du klar til at at gøre noget ved det? - Sådan virkelig?

 

Vi tager fat i de situationer, hvor det ofte går galt for jer - hvad der sker, hvad der bliver sagt, hvad der ikke bliver sagt. Hvad har I på spil?

 

I kommer til at lære nyt om jer selv, lære hvordan I opfattes af andre. Og hvad I kan gøre for at få jeres budskab præsenteret - uden at det bliver et angreb, en udfordring eller en forhindring, for at I når til løsninger, som I begge kan være glade for.

 

Vi ser også på de bagvedliggende årsager til, at I er nået dertil, hvor I er. Jalousi, magtkamp, ligeværdighed og kontrol kan være nogle af årsagerne. Hvad, der sker hos jer, finder vi - og tager skridt til at løse!

 

I de 4 sessioner ser vi på:

- Konflikt-løsning

- Lær at lytte for at forstå - og blive forstået

- Hvem er offer? Hvem har ansvaret?

- Lær at finde muligheder og løsninger herfra

Pris for alle 4 sessioner: kr 3150,00

 

Vil du vide mere? Ring og hør nærmere

2072 2381

Et sikkert sted at snakke om de svære ting.

 

Meningsfuld terapi - Ole Eriksen - Rødkælkevej 5 - 2600 Hvidovre - ole.eriksen@meningsfuld-terapi.dk - +45 2072 2381

CVR: 34160929