Affirmationer

Meningsfuld terapi

VÆRSGO'!

Gode støttende hjælpsomme udtryk, der giver dig en positiv retning - og mulighed for en glad dag.

Klik på billedet. Print. Læs højt. Hver dag. Gør det for dig selv. Du fortjener det!

 

 

 

The law of attraction

Det du fokuserer på

- får du mere af.

 

Affirmationer er bekræftelser til sindet. Når du gentager et budskab, tager sindet det ind og bliver Sandt for dig. Du bekræfter det.

 

Hver gang du siger noget, er det en bekræftelse. Du bekræfter de tanker, der har skabt sætningen, som du er ved at udtrykke. Dine tanker bygger på din opfattelse af verden, og dine overbevisninger. Nogle gange er de bekræftelser og udsagn ikke positive. At bruge Affirmationer hjælper dig til at vende dine indre bekræftelser, så du tænker og udtrykker dig mere i den retning du ønsker.

 

For at få det maksimale udbytte ud af affirmationerne, bør du gøre det til en daglig rutine at læse dem højt. Gerne flere gange. Men vær også venlig og overbærende overfor dig selv. Gør det så ofte du kan.

Læs højt med overbevisning og tro i stemmen. Måske virker det mærkeligt påtaget i starten, men tro mig. Det bliver bedre. For hver dag, bliver budskabet i affirmationerne en lille smule mere sande for dig.

 

Her på siden finder du flere eksempler på affirmationer, der hver især arbejder med en bestemt område. Find dét, der er rigtigt for dig nu. Klik og print. Vær tålmodig. Bliv ved. Efter blot fire uger, er du forandret - og verden omkring dig med!

 

Et sikkert sted at snakke om de svære ting.

 

Meningsfuld terapi - Ole Eriksen - Rødkælkevej 5 - 2600 Hvidovre - ole.eriksen@meningsfuld-terapi.dk - +45 2072 2381

CVR: 34160929