Bliv NLP Coach

Meningsfuld terapi

NLP Coach uddannelse

 

Bliv en god coach, der støtter og leder til nye indsigter, flere muligheder til at handle - og bedre resultater.

 

Coaching er kommunikation på højeste plan. Uddannelsen giver dig grundlag og færdigheder til at give god coaching, som kan få kolleger, klienter eller andre til at vokse, og derigennem give enestående resultater.

 

Uddannelsen giver dig nye personlige og faglige ressourcer, du kan trække på. Vi har en praktisk og konkret tilgang, hvor vi træner og prøver på egen krop, hvad de enkelte værktøjer kan og gør. Du får du træning og tryghed i at give god coaching, for det ikke er nok at kende til teorier og andres erfaringer.

 

Er det noget for dig?

Uddannelsen henvender sig til dig, der allerede arbejder professionelt med mennesker. Du er måske leder, konsulent, sælger eller behandler. Den kan også være for dig der vil starte en karriere som coach.

 

Hvad får du ud af det?

Du får både et teoretisk og praktisk fundament til at gå ud og gøre en forskel. Du får redskaber til at hjælpe dig selv og andre til at præstere bedre. Du lærer at håndtere stress, så det ikke tager magten. Du lærer Positiv Psykologi. Du lærer effektive og konkrete værktøjer, du kan bruge i praksis fra dag ét. Dertil kommer nye erkendelser og indsigt i dig selv.

 

Er der nogen forudsætninger?

Du skal være nysgerrig på dig selv og andre for at få det største udbytte af uddannelsen. Lysten til at lære nyt, til at arbejde med din egen og måske andres personlige udvikling er også vigtig.

Du skal deltage i en øvegruppe. Du forventes at være aktiv, 'læne dig ind imod' og bidrage med emner og temaer til træningen.

 

Hvornår foregår det så?

Uddannelsen gennemføres som et intensivt forløb på 4 moduler á 3 dage. Dertil skal du forvente at træne og læse mellem modulerne.

 

 

Uddannelsens omfang svarer til 20 ECTS point.

“ECTS point er en betegnelse for arbejdsbelastning, dvs. også forberedelse, praktik, øvelser m.m.”

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser.

 

Evaluering

Uddannelsen er bestået ved eksamination. For at sikre et højt fagligt niveau bliver hver deltager eksamineret med ekstern censor.

 

Pris:

22.000,- inkl moms

 

Uddannelsesafgiften er inklusive materialer.

 

 

 

For yderligere info:

Ole, 2072 2381

ole.eriksen@meningsfuld.dk

 

 

 

 

 

Beskrivelse i pdf

Hold 2019-1

Modul 1: 25/1 - 27/1 2019

Modul 2: 22/2 - 24/2 2019

Modul 3: 22/3 - 24/3 - 2019

Modul 4: 3/5 - 5/5 - 2019

 

 

Alle dage kl 9.30 til 17.00

Et sikkert sted at snakke om de svære ting.

 

Meningsfuld terapi - Ole Eriksen - Rødkælkevej 5 - 2600 Hvidovre - ole.eriksen@meningsfuld-terapi.dk - +45 2072 2381

CVR: 34160929