Sorg retreat

Meningsfuld terapi

Sorg retreat

25. april til 1. maj 2020

Et ophold for dig, der har mistet. Vi tager til Bornholm, og lader øens skønne natur danne ramme for vores tid i fællesskab, hvor vi kan lære og få forståelse for vores reaktioner og behov. Her vil du blive mødt med masser af hjerterum, og vi under dig at have det godt. Du vil møde os, der kommer med viden og kompetencer om sorg og sorgbearbejdelse. Vi har forberedt et godt program med plads til at møde dig. I programmet er der lagt op til læring; hvad sker der i mig? Er der en ’normal’ måde at sørge på? Hvad er naturligt? Hvad kan jeg tillade mig? Kan jeg på en eller anden måde bevare kontakten til den jeg har mistet?

Vi vil møde dig lyttende, være nærværende, støttende, nysgerrige og medlevende. Vi vil møde dig og dine følelser med indlevelse og tolerance. Vi hjælper og støtter i at mærke de  intense og pinefulde følelser uden nødvendigvis at ville ændre dem. Vi ønsker at forstå dine sårbarheder, men også have fokus på dine ressourcer.


BORNHOLM

Vi afholder Sorg retreat på skønne Bornholm i rolige omgivelser, der ikke levner plads til forstyrrelser. Vi får ro til at koncentrere os om Vores situation. Vi har lavet en aftale med Melsted Badehotel til at sørge for rammerne til lige netop det.Er det noget for dig?

Sorg retreat er et ophold for dig, der har mistet en nærtstående. Det er ikke lige sket. Du er kommet igennem de første måneder, og chokket har lagt sig. Men sorgen, savnet og længslen fylder stadig og

du bliver ind imellem overvældet af følelserne. I sorg retreatets program har vi lagt vægt på at hjælpe og støtte dig i din sorg på en helhedsorienteret måde. Vi vil hjælpe dig, fra dit udgangspunkt, med forståelse af de eksistentielle grundvilkår, alle mennesker er underlagt.


Vores tilgang er efter nyeste anerkendte metoder i at møde sorgen. Tilgangen kaldes også tospors-modellen, hvor er veksles mellem at gå ind i sorgens følelser, tillade at de er der, mærke dem tilstrækkeligt til at det ikke bliver for overvældene, og også svinge ud og give plads til glæde og lyst til at være i oplevelser og gode dage.

Programmet er tilrettelagt med plads til begge dele. Forløbet er sammensat i et hele, hvor delene indbyrdes styrker og forklarer hinanden. Der er oplæg – eller foredrag om du vil - om sorg og det at miste, hvor du måske kan lære nyt om ’hvad pokker sker der i mig?’. Der er opgaver og øvelser, du laver med ligesindede, der kan forstå og være med dig på rejsen.  Der er mindfulness-elementer. Og så er der den vigtige værdi i ikke at være alene. Du vil få hjælp til nye tilgange, tanker og måder at håndtere hverdagen på, som du også kan bruge, når du kommer hjem fra opholdet.

Der er plads til max 12 deltagere på retreatet. Vi har sat denne grænse for at sikre, at vi får et lille nært hold, hvor der er plads til os alle - og man ikke bare er én-i-mængden.Hvordan kommer jeg med?

Du tilmelder dig ved at tage kontakt til:


Ole Eriksen

Telefon 2072 2381 eller pr mail

ole.eriksen@meningsfuld.dk

Vi mødes til en kop kaffe og intro-samtale. Vi skal lige have mødt hinanden, og holde en samtale for at vi gensidigt afstemmer forventninger.

 

Pris:

24.900,- For hele opholdet – inklusive; ophold på Melsted Badehotel, fly tur/retur fra Kastrup.
Vi sørger for alle måltider, lokaltransport på turene ud på øen.

Betaling falder i to rater. Én ved tilmelding/Intro-samtale kr 5.000,-. Hermed reserverer du din plads.

Restbeløbet skal betales senest 17. februar 2020.PROGRAM:

Retreat ledere


Ole Eriksen


Jeg er psykoterapeut med egen praksis. Jeg er også sorggruppeleder, hvor vi mødes hver anden tirsdag aften.
Tilgang og metode er den samme som bruges her, nemlig tospors-modellen.
Derudover er jeg i Søværnet, hvor jeg er ansvarlig for vedligeholdelse af en del af de civilt registrerede skibe.

Jeg har arbejdet med at arrangere ture og andre større arrangementer siden 1990,
og med sorg og sorggruppeledelse siden 2014.

Det giver mening og indhold i mit liv, når jeg hjælper og støtter mennesker, der af den ene eller anden årsag er i en svær periode i deres liv.Lisbeth Birklykke


Jeg er 33 år, og uddannet fysioterapeut, og arbejder til daglig med folk der har mistet funktionsevnen som følge af sygdomme eller f.eks trafikudheld. Jeg hjælper folk med at genvinde fysisk funktion, i det omfang det er muligt, får dem til stede i kroppen og hjælper dem igennem den sorg og krise der følger med det at blive syg, så de igen kan få en dagligdag med indhold og mening. 

Udover fysioterapeut er jeg uddannet coach, med færdigheder indenfor NLP, en uddannelse som jeg bruger i mit daglige virke, men også personligt. 

Jeg elsker bevægelse, og specielt yoga har min interesse, da man i yoga arbejder med både krop, sind og åndedræt og styrker alle 3 dele. At mærke hvordan man igennem fokuseret bevægelse af hele kroppen også flytter sindet er fantastisk og det giver et lille frirum med plads til at være, hvilket jeg værdsætter.

Et sikkert sted at snakke om de svære ting.


Meningsfuld terapi - Ole Eriksen - Rødkælkevej 5 - 2600 Glostrup - ole.eriksen@meningsfuld-terapi.dk - +45 2072 2381

CVR: 34160929