NLP-Terapi og Coaching

Meningsfuld terapi

NLP-terapi

At gå i terapi er at give sig selv lov til at komme nærmere sit sande jeg. Det sande jeg, du er i din kerne. Dér hvor du er autentisk. I terapien arbejder vi med de psykiske udfordringer og problemer, der står i vejen for at du kan være netop dén.

Gennem samtale finder vi ressourcer til at overkomme dine forhindringer, og med dem skaber vi en vej til en bedre og mere konstruktiv måde at leve livet på. Leve med større glæde, nærvær og tilfredsstillelse.

Emner, der typisk dukker op i terapien er: Uro, Koncentrationsbesvær, Tristhed, Sorg, Længsel, Angst eller Vrede. Uanset dit tema, tager vi udgangspunkt i hvad DU har brug for.

 

NLP er en forkortelse af NeuroLingvistisk Programmering.

Det startede i 1970'erne hvor Richard Bandler og John Grinder ønskede at finde ud af, hvad det helt præcis var, der gjorde forskellen mellem gode og mindre gode terapeuter. De studerede derfor de succesfulde terapeuter Fritz Pearls, Virginia Satir, Milton H. Erickson og Gregory Bateson. De fires tilgang, metoder og redskaber er i dag fundamentet for et forløb med positiv udvikling for NLP klienter over hele verden.

De stærke terapeuter kom fra vidt forskellige faglige retninger indenfor psyko-logien og arbejdet med mennesker, men havde alligevel et fælles fundament i deres opfattelse af hvordan tanker, følelser, ord og handlinger hænger nøje sammen med sindtilstand og retning. Det ses som en form for programmering af vores verdensopfattelse. Ved at arbejde med tanker, følelser, ord og handlinger kan vi derfor ændre ved det indre 'landkort'. På den måde kan dårlige mønstre ændres til mere givende og konstruktive.

 

Vil du vide mere? Se hvad Wikipedia skriver om NLP.

 

 

Coaching

I coaching kigger vi fremad. Denne form er mere fremtidsorienteret. Sammen ser vi på dine udfordringer, finder dine styrker, ønsker og muligheder. I rollen som coach står jeg på sidelinjen og giver råd og sparring til dig, der spiller på banen. På banen i dit liv. På banen, hvor du scorer mål og får succes.

Coaching kan især være godt ved Karriereudvikling.

 

 

 

Personlig udvikling - der tager udgangspunkt i dig som menneske

 

Et sikkert sted at snakke om de svære ting.

 

Meningsfuld terapi - Ole Eriksen - Rødkælkevej 5 - 2600 Hvidovre - ole.eriksen@meningsfuld-terapi.dk - +45 2072 2381

CVR: 34160929