Sandplay

Meningsfuld terapi

Hvad kan Sandplay?

 

Sandplay er en enkel kreativ og fri proces til at synliggøre vores indre billeder og ressourcer. Helt konkret foregår det i en sandkasse på bare 50x70cm. Der er en stor samling af figurer og symboler til rådighed. Ved at bruge sin forestillingsevne og kreativitet, bygger man bro fra det mentale til det fysiske, fra det ubevidste til det bevidste, og fra det nonverbale til det verbale. Ved at se tingene 'udefra', bliver det muligt at få ny forståelse for sit følelsesliv og mentale tilstand med ressourcer og muligheder.

 

Sandplay er en veldokumenteret og videnskabelig metode, der bruges af rigtig mange terapeuter og psykologer verden over. Det er vigtigt for mig, at jeg det jeg tilbyder også har bund i universiteter og andre forskeres solide arbejde. Ingen hokus-pokus her.

 

Sandplay er virkningsfuld for en lang række mennesker. Det kan være problemer som for eksempel angst, konflikter, sorg eller depression. Men også ordblinde, særligt sensitive eller mennesker med behov for at bearbejde traumer kan få løst nogle af deres problemer af arbejdet med figurerne og sandet.

 

 

Sandplay kan bruges i kombination med samtaleterapi. Eller det kan være sessioner, der udelukkende består i at skabe billeder i kassen.

 

 

 

 

Introduktionsvideo af Patricia Dunn-Fierstein

Et sikkert sted at snakke om de svære ting.

 

Meningsfuld terapi - Ole Eriksen - Rødkælkevej 5 - 2600 Hvidovre - ole.eriksen@meningsfuld-terapi.dk - +45 2072 2381

CVR: 34160929