Krisehjælp

Meningsfuld terapi

Stress- og krisebearbejdning

Alle kan komme ud for voldsomme, stressende og meget kritiske hændelser. Livet er ikke altid barmhjertigt. Hvilken hjælp du får i dagene og ugerne efter, er meget afgørende for, hvordan de voldsomme hændelser kommer til at præge resten af dit liv.

Du kan få hjælp!

Hjælpen er nær i form af struktureret bearbejdning af den kritiske hændelse. I en sikker og støttende samtale, gennemgår vi forløbet, dine tanker, reaktioner og forestillinger. Du får situationen i perspektiv, og nye måder at forstå den voldsomme oplevelse.

Jeg benytter metoden RITS, der hurtigt og præcist afdækker hvilke enkeltelementer i den voldsom oplevelse, der har ført til traumatiseringen. Gennem en grundig rekonstruktion af oplevelsen bliver det klart for både dig og mig, hvilke episodiske elementer, der skal arbejdes videre med. Og via den efterfølgende integration sættes traumet ind i en ramme, der tager højde for tidligere erfaringer og aktuelle livsvilkår. Det løsner den spænding din oplevelse har efterladt i dig.

Jeg arbejder med både enkeltpersoner og gruppe/teams, der har været udsat for voldsomme hændelser.

Så uanset om du har været involveret i et trafikuheld, overfald, naturkatastrofe eller andet, så er der hjælp at hente her for dig - og dine kolleger.

Om RITS:

RITS står for Rekonstruktion og Integration af Traumatisk Stress.

Metoden er skabt på kognitivt, psykodynamisk og narrativt grundlag. Metoden betjener sig af en række pædagogiske modeller. Metoden er udarbejdet af den norske professor i medicinsk psykologi, dr. med. Are Holen.

RITS anvendes til psykologisk stress- og krisebearbejdning mange steder i Danmark og Norden. Metoden anvendes bl.a. i redningsberedskabet og forsvaret.

Eksamineret Psykotraumatolog RITS® Trin 1-4

 

For yderligere info:

Ole, 2072 2381

ole.eriksen@meningsfuld.dk

 

 

 

 

 

Et sikkert sted at snakke om de svære ting.

 

Meningsfuld terapi - Ole Eriksen - Rødkælkevej 5 - 2600 Hvidovre - ole.eriksen@meningsfuld-terapi.dk - +45 2072 2381

CVR: 34160929